Eiendomsfakta

Boligformål
Næringsbygg
Bygningstype(r)
Idrettshall, Garasje
Byggeår
1992
Areal
16 000 m²

Mølnholtet 42

Søker du leie av nye kontorlokaler i Harstad?

Nå er det yrende liv i det tidligere Statoil-bygget i Medkila igjen! Over 100 stykker har nå sin arbeidsplass i Mølnholtet, og der er fremdeles plass til flere! Trenger du nye kontorer i moderne lokaler med fasiliteter som kantine, innendørs parkering, treningsrom, konferansesenter, havutsikt: Ta kontakt med oss! Vi har lokaler til store og små bedrifter.

Dulo Dizdarevic

Direktør Næringseiendom

Fleksible lokaler med havutsikt

Her er det høy standard med herlig utsikt over fjorden og alt man trenger av moderne fasiliteter. Vi legger til rette både for større aktører som trenger store skjermede lokaler hos en profesjonell utleier, og mindre bedrifter med ønske om moderne lokaler i et bygg med fasiliteter.

Co-Working: Kontorfelleskap eller singlekontor:

Hos oss kan du leie nøkkelferdige enkeltkontorer eller mindre areal med kontorlandskap for lengre eller kortere perioder. Her deler man sosiale soner med andre mindre bedrifter, hvilket skaper sosial tilhørighet og forretningssamarbeid.

Alt man trenger av moderne fasiliteter

Bygget, som tidligere var Statoil sitt administrasjonsbygg i Harstad, er et storslått kontorbygg med en vakker beliggenhet i Medkila, ca. 6 km fra Harstad Sentrum.

Bygget har en trearmet bygningsstruktur med en karakteristisk sentral glassgård/foaje. Fra glassgården går kontorfløyene i retning nord, sør og vest. Fasadene preges av aluminium og glass og bygget er et signaturbygg i området.

Totalt er bygget på over 16.000 kvm, deriblant et underjordisk garasjeanlegg over 2 etasjer og 5.350 kvm.

Noen av fasilitetene:

  • Oppvarmet parkering i garasje
  • Bemannet kantine med varmrett hver dag
  • Mulighet for leie av møterom og konferanserom med moderne utstyr
  • Treningsrom
  • Kollektivtilbud i umiddelbar nærhet
  • Utsikt over Nordnorske fjell og fjorder